Avance-Keittiöt Oy – salolainen perheyritys.

Tänä päivänä Avance valmistaa mittatilaustyönä suomalaisia keittiökalusteita ja muita kodin kiinteitä kalusteita. Yritys on tunnettu tuotteidensa korkealuokkaisuudesta, asiakkaiden yksilölliset toiveet huomioonottavista ratkaisuista sekä ystävällisestä ja huomioonottavasta palvelusta. Talon tarkat ja taitavat puusepät toteuttavat unelmiesi kalusteet millilleen mitoitettuna ja viimeistelyssä tinkimättä.

Yrityksen toimitusjohtaja Jaakko Peltonen on työskennellyt yrityksessä 5 vuotta jo aiempien omistajien aikana. Jaakko onkin saanut opiskella yrityksen johtoa ja tapoja tiiviisti tuona aikana. Jaakon isä Ismo Peltonen on pintakäsittelyn rautainen ammattilainen ja hän on vastannut Avancen pintakäsittelystä jo yli 16 vuoden ajan. Ismo on myös hallituksen puheenjohtaja. Jaakon äiti Satu Peltosella on vuosien talouspuolen kokemus ja hän vastaakin yrityksen talousasioista. Satu on myös hallituksen jäsen.

Yrityksen historiaa

Avance-Keittiöt on ollut aina perheyritys. Anita ja Tapani Ilola hoitivat yritystä suurella sydämellä aina siihen asti kunnes omistus siirtyi Peltosen perheelle 1.1.2019.

Kaikki sai alkunsa vuonna 1978 Anitan isänisän keittiön pöydän äärellä. Sen myötä alkoi pihamaalla Salossa soida sirkkeli. Vuosien varrella Anita ja Tapani ovat olleet monessa menestystarinassa mukana ja vuonna 1998 perustettiin Avance. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella he keskittyvät nyt intohimolla ainoastaan ainutkertaisen laadukkaiden sekä yksilöllisten ratkaisuiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Varsinais-Suomen yrittäjät on myöntänyt 16.11.2013 Avance-keittiöt OY:lle kuntakohtaisen Vuoden Yrittäjä palkinnon 2013.