Tuotteet

Olipa suunnitelmissasi keittiö remontti tai wc / kylpyhuone remontti, kodinhoitohuoneen tai makuuhuoneen kaapistojen päivitys tai uuden kodin kalustaminen, takaamme sinulle tarpeidesi mukaiset ratkaisut. Toteutamme toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset kalusteratkaisut kaikkiin kodin ja yrityksen tiloihin turvallisesti takuutyönä.

Täysin kotimainen

Komero, kaappi, saareke, laatikosto tai avohylly – valmistamme kaikki tarvitsemasi kalusteet tarkalleen mittojen mukaan räätälöitynä, täysin kotimaisena työnä. Käytämme valmistuksessa ainoastaan tarkkaan valikoituja mekanismeja sekä materiaaleja mm. kalusteiden rungot valmistamme kestävästä 18mm vahvasta materiaalista, yleisesti käytössä olevan 16mm sijaan. Pintakäsittelymme on huippuluokkaa ja hintamme kilpailukykyiset, mitä muuta voi vastuullinen asiakas toivoa?

Keittiö on yksi kodin suurimmista investoinneista ja siihen kannattaa satsata, valmistamamme keittiöt kestävät niin katseita kuin aikaakin. 

Pintamateriaaleina voi olla puun ja viilun lisäksi esimerkiksi maalattu pinta tai vaikkapa laminaatti. Laminaatista esimerkiksi fenix, joka on erittäin helppohoitoista.

Ekologisuus ja kestävyys

Kaikki kuitenkin lähtee liikkeelle suunnittelusta. Meiltä saat myös asiantuntevan ja ammattitaitoisen suunnittelun, jossa otetaan huolellisesti huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Valmistamme kaikki tuotteemme mittatilauksena millilleen oikein tehtynä suunnitelmien mukaisesti. Valmistamme ja toimitamme keittiösi sekä muut kalusteesi sovitussa aikataulussa, mutta olemme myös joustavia. Tiedämme, että rakentamisessa tai remontoimisessa voi tulla mutkia matkaan.

Panostamme ekologisuuteen ja kestävyyteen. Puu on materiaalina elävä ja kodikas, valikoimiimme kuuluu mm. tammi, jalava ja saarni viilupinnat sekä massiivipuu. Meiltä saat myös toiveidesi mukaisesti kalusteet muista puulajeista , kuitenkin huomioiden laadun ja kestävyyden.

Pintakäsittelymme on ensiluokkaista, tästä on vastuussa Kalustemaalaamo Ismo Peltonen. Ismo on pitkän linjan ammattilainen, jolle korkea laatu on kunnia-asia.

Kuvia valmistamistamme keittiöstä: