facebook

Avance-keittiöt Oy:n verkkopalvelujen tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste on voimassa 19.05.2018 eteenpäin.

1. Rekisterinpitäjä

Avance-keittiöt Oy (jäljempänä "Avance" tai "me")

Yhteystiedot:
Avance-keittiöt Oy
1449509-1
Linnapellontie 4-6
24910 Halikko As.
0400-723047
tietosuoja@avance.fi

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietoja rekisterinpitäjänä verkkosivuston ja siihen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi (jäljempänä myös “palvelut”). Olemme toiminnassamme sitoutuneet noudattmaan soveltuvaa lainsäädäntöä. Tämä tietosuojaseloste kuvaa henkilötietojen käsittelyä koskevat käytäntömme. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja erillisten rekistereiden rekisteriselosteiden mukaisesti.

Avance on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja turvallisuutta. Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakassuhde tai muu asiallinen yhteys taikka rekisteröidyn suostumus.

Älä käytä Avancen verkkosivuja, jos et hyväksy tätä tietosuojaselostetta.

2. Kerättävät henkilötiedot

Voimme kerätä henkilötietojasi kun asioit Avancen verkkosivuilla. Esimerkiksi IP-osoitteen, selailun ajankohdan, miltä verkkosivuilta olet tulossa, mille verkkosivuille siirryt seuraavaksi, mitä linkkejä tai mainoksia klikkaat ja mitä sisältöjä olet katsonut, miten kauan istunto kestää, selaimesi tai sovelluksen tyypin, ja muut vastaavat tiedot. Voimme käsitellä myös verkkosivuanalytiikan avulla johdettua tai profiloitua tietoa.

Käsittelemme tietoja, jotka itse annat esimerkiksi asiakaspalautteen kautta. Käsittelemme myös tietoja kielivalinnoistasi tai muista vastaavista valinnoista.

Asiakkuuteen liittyvien tietojen käsittelyn osalta lisätietoja löytyy Avance-keittiöt Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiaista lapsista ilman heidän vanhempiensa tai huoltajiensa suostumusta.

3. Syyt henkilötietojen käsittelyyn

Voimme käsitellä henkilötietojasi tuotteidemme, palveluidemme sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja hallintaan ja käyttökokemusten kehittämiseksi. Voimme yhdistää eri palveluiden yhteydessä kerättyjä tietoja siltä osin, kun tiedot kerätty samaan käyttötarkoitukseen ja voimme tehdä tilastoja tuotteiden ja palveluiden kehittämisen edellyttämässä laajuudessa. Lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi myös väärinkäytösten ehkäisyyn ja tutkintaan.

4. Asiakasviestintä ja markkinointi

Voimme käsitellä henkilötietojasi asiakaspalautteen vastaanottamiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötietojasi voidaan käsitellä asiakasviestintää varten, saatamme esimerkiksi lähettää sinulle ilmoituksia tuotteistamme.

Voimme käsitellä henkilötietojasi lain sallimissa rajoissa Avancen tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, markkinatutkimuksiin sekä asiakastyytyväisyyskyselyihin. Voimme käsitellä henkilötietojasi tehdäksemme tuotteistamme ja palveluistamme henkilökohtaisempia ja kohdennetumpia, esimerkiksi tekemällä suosituksia ja näyttämällä sinulle kohdennettuja sisältöjä palveluissamme. Voimme kohdistaa sinulle myös sijaintitietoihin perustuvaa markkinointia.

5. Henkilötietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Emme myy tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi lukuun ottamatta tässä tietosuojaselosteessa tai Avance-keittiöt Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa kuvattuja tilanteita. Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille mielipide- ja markkinatutkimuksien tekemiseen ja muihin vastaaviin selvityksiin. Lisäksi voimme siirtää henkilötietojasi palveluntarjoajillemme.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös kulloinkin voimassa olevan lain tai pakottavan virannomaismääräyksen perusteella. Saatamme myös luovuttaa tai muutoin käsitellä henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti puolustaaksemme Avancen oikeutettuja etuja.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai tämän neuvonantajalle yritysjärjestelyiden yhteydessä.

Tietoja siirretään säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • K&T Neutech Oy
  • Google LLC

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin liittyvät tietokannat on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy kielletty.

Rajoitamme pääsyn henkilötietoja sisältäviin tietokantoihin ainoastaan valtuutetuille henkilöille, joilla on oikeutettu tarve käsitellä kyseessä olevia henkilötietoja.

Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, joihin soveltuvat niiden omat tietosuojakäytännöt. Suosittelemme, että tutustut tällaisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin huolellisesti erikseen. Avance ei vastaa tällaisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä tai henkilötietojen käsittelystä.

7. Evästeet ja sijaintitiedot

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa käyttäjän päätelaitteelle palvelun välityksellä. Evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivumme toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, kuten kirjautumisen toteuttamiseksi.

Evästeiden avulla keräämme tietoja mm. kävijöiden käyttämistä päätelaitteista ja käyttäytymisestä palvelussa, kuten tietoja siitä, miltä sivulta käyttäjä on saapunut palveluun, mitä selainta käyttäjä käyttää tai milloin ja mitä palvelun osiota käyttäjä on selannut. Näitä tietoja käytetään esimerkiksi verkkopalvelumme käyttömukavuuden kehittämiseen, kävijädatan analysoimiseen, asiakastutkimukseen, sisältöjen personointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen ja mainonnanhallintaan.

Kolmannet osapuolet voivat luvallamme asettaa evästeitä verkkosivuillemme toimittaakseen meille tietoja tai yksilöidyn käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Sinulla on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivujemme ja palvelujemme niiden osien tai toimintojen käyttämiseen tai jopa estää ne kokonaan.

Avancen verkkosivujen sijaintitietoihin perustuvat palvelut ja ominaisuudet hyödyntävät verkkoperusteisia sijaintitietoja. Käsittelemme sijaintitietojasi, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi sijaintitietojesi käsittelemiseen. Jos et ole antanut suostumustasi sijaintitietojen käsittelyyn, et voi käyttää Avancen verkkosivujen sijaintitietoihin perustuvia palveluita. Emme käytä näitä tietoja yksilöidäksemme sinut henkilökohtaisesti. Käyttäessäsi sijaintitietoihin perustuvia palvelujamme, esimerkiksi paikkaan perustuvia hakuja, voimme käsitellä sijaintitietojasi oikean sisällön tarjoamiseksi.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: Avance-keittiöt Oy, Linnapellontie 4-6, 24910 Halikko As. Tai sähköpostitse osoitteeseen: tietosuoja@avance.fi

Sinulla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Tarkastuspyyntö tulee tehdä edellisessä kappaleessa mainitulla tavalla.

Pyrimme kohtuullisin keinoin päivittämään vanhentuneita henkilötietoja ja poistamaan tarpeettomia henkilötietoja.

Sinulla on oikeus lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Lisäksi me pyrimme korjaamaan ja oikaisemaan virheelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti, jos havaitsemme tiedoissa tai niiden ajantasaisuudessa puutteita.

Voit kieltää meitä käsittelemästä itseäsi koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

9. Käsittelyn ja tallennuksen kesto

Verkkopalveluidemme käyttämiseen tarkoitetut käyttäjätunnukset ja niihin rinnastettavat tiedot mahdollisine lokitietoineen tallennetaan toistaiseksi.

Verkkosivustomme käytöstä tallennettava lokitieto ja siitä johdettu analyysitieto säilytetään maksimissaan 26 kuukautta tiedon tallennuksesta ja/tai analysoinnista.

10. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Saatamme tarpeen tullen tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta tulet informoiduksi mahdollisesti tehdyistä muutoksista.